GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκρουση δύο τρένων στην Αφρική - Περισσότεροι από 100 οι τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην περιοχή Σέλμπι, νότια του Γιοχάνεσμπουργκ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Για λόγους που δεν έχουν διευκρινισ...

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην περιοχή Σέλμπι, νότια του Γιοχάνεσμπουργκ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί και τα δύο τρένα βρίσκονταν στην ίδια διαδρομή.

Ο Russel Meiring, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων ER24, δήλωσε στο BNO News: "Οι διασώστες μαζί με πολλές άλλες υπηρεσίες, έφτασαν στη σκηνή. Πολλοί άνθρωποι είχαν καταφέρει να βγουν από τα τρένα και περπατούσαν στην περιοχή" ανέφερε.

"Έχουν τραυματιστεί περίπου 110 άτομα. Ευτυχώς, δεν βρέθηκαν επιβάτες με σοβαρούς τραυματισμούς ή θανάτους" δήλωσε ο Meiring, προσθέτοντας ότι οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Οι φωτογραφίες από το σημείο δεν δείχνουν μεγάλη ζημιά. Τον Ιανουάριο, είχε προηγηθεί ένα δυστύχημα με τρένο, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 250.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση