GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών επιχείρησε να αρπάξει και άλλα παιδιά - Τους είπε ότι είναι δάσκαλος

Αίσια κατάληξη είχε το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στη Λάρνακα, μετά τον εντοπισμό των δύο 11χρονων αγοριών που εί...

Αίσια κατάληξη είχε το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στη Λάρνακα, μετά τον εντοπισμό των δύο 11χρονων αγοριών που είχαν απαχθεί από άγνωστο άνδρα.

Όπως μεταδίδει το SigmaLive, τα δυο παιδιά έπεσαν στην «παγίδα» του φερόμενου ως δράστη, όταν αυτός τούς είπε ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος και τους κάλεσε να πάνε στο αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρουν κάτι.

Έγκυρες και ασφαλείς αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας που απήγαγε τα δύο 11χρονα παιδιά από το σχολείο της Λάρνακας, είχε προσεγγίσει συνολικά 5 παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι ο απαγωγέας επιχείρησε άλλες δυο φορές να αρπάξει παιδιά από σχολεία της Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση