GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Αγρίνιο - Τραυματίστηκε σοβαρά 19χρονη - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων διακομίσθηκε η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινί...

Σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων διακομίσθηκε η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ακολούθησαν την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Η 19χρονη, που φέρεται να μη συμμετείχε στην πορεία, αλλά να κάθονταν σε παγκάκι της πλατείας, χτυπήθηκε άσχημα στο πρόσωπο από αντικείμενο και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί σε νοσοκομείο με γναθοχειρουργό.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, η κοπέλα φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και έχει χάσει δόντια, ενώ θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Άγνωστο είναι για την ώρα από τι τραυματίστηκε, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από φωτοβολίδα.

Έξι άτομα συνελήφθησαν για τα σοβαρά επεισόδια. Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 15,17,19,20,28 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση σχετικά με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Τα συγκεκριμένα άτομα πάντως δεν εμπλέκονται στον τραυματισμό της 19χρονης, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και για το λόγο αυτό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγές: agriniopress.gr, sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση