GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη που αυτοκτόνησε σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά - ΦΩΤΟ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία της Σίνεντ Μακναμάρα που βρέθηκε κρεμασμένη στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστά...

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία της Σίνεντ Μακναμάρα που βρέθηκε κρεμασμένη στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστάνα Alberto Bailleres στην Κεφαλονιά πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Πορτ Μακουάιρ της Αυστραλίας για να αποχαιρετήσουν την 20χρονη κοπέλα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια της Σίνεντ που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Τα μέλη της οικογένειας της είχαν καλέσει όσους ήθελαν να παρευρεθούν στην τελετή για να αποτίσουν φόρο τιμής να φορέσουν τα ρούχα που θα ήθελε η ίδια να φορέσουν όπως και έγινε. Παράλληλα κάλεσε όσους θρηνούν για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της να σταματήσουν σε κάποιο σημείο που να φαίνεται ο ωκεανός και να προσευχηθούν για την ψυχή της Σίνεντ.

Μετά την τελετή όλοι επισκέφθηκαν το μέρος που συνήθιζε να πηγαίνει η Σίνεντ και μοιράστηκαν με τους γονείς και τα αδέρφια παλιές ευτυχισμένες στιγμές που είχε ζήσει ο καθένας ξεχωριστά με την 20χρονη.

Την ίδια ώρα που η οικογένεια θρηνεί και ζητά απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού κατέθεσαν στις ελληνικές αρχές πως η Σίνεντ είχε κάποια ερωτική απογοήτευση αφού πρόσφατα είχε χωρίσει. Ωστόσο ούτε η οικογένεια ούτε η 20χρονη μέσα από τα social media είχε αναφέρει πως είχε κάποια σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση