GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός από σφαίρα 20χρονος μπασκετμπολίστας

Τραγικό θάνατο από σφαίρα βρήκε χθες το πρωί ο Γουέιντ Σιμς, παίκτης του πανεπιστημίου LSU, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο 20χρονος φ...

Τραγικό θάνατο από σφαίρα βρήκε χθες το πρωί ο Γουέιντ Σιμς, παίκτης του πανεπιστημίου LSU, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο 20χρονος φόργουορντ βρέθηκε νεκρός κοντά στον χώρο του πανεπιστημίου, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ νεαρών που έγινε έξω από ένα εστιατόριο.

Ο Σιμς, που ήταν τριτοετής στο LSU, όπου είχε την προηγούμενη χρονιά 5,6 πόντους και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 32 αγώνες, διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

«Θέλουμε να θυμόμαστε τον Γουέιντ όπως ήταν, ένας υπέροχος άνθρωπος. Αυτό που κάνει τόσο σκληρό τον θάνατό του, είναι ότι άπαντες στην ομάδα τον συμπαθούσαν. Όλοι λάτρευαν την προσωπικότητά του», δήλωσε ο προπονητής του, Γουίλ Γουέιντ, σε συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση