GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ πένθος στον Πύργο για 21χρονη: Έφτιαξε θηλιά με κορδόνια παπουτσιών και έδωσε τέλος στη ζωή της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Πύργου στο άκουσμα του τραγικού θανάτου 21χρονης η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο κρατητήριο του Ασ...

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Πύργου στο άκουσμα του τραγικού θανάτου 21χρονης η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο κρατητήριο του Αστυνομικού τμήματος Πεντέλης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η Μαρία- Δήμητρα Λέτσιου κρεμάστηκε με κορδόνι παπουτσιού από το κάγκελο του παραθύρου της πόρτας. Η επίσημη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοχειρία.
Η 21χρονη Μαρία-Δήμητρα κρατούνταν προσωρινά στο ΑΤ Πεντέλης από την Ασφάλεια Πεύκης και είχε διαταχθεί η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού με εισαγγελική εντολή.
Ωστόσο, η μεταγωγή δεν έγινε ποτέ καθώς η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη λίγο μετά τις 10 το πρωί μέσα στο κρατητήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 21χρονης διερευνώνται διεξοδικά και ήδη έχει δοθεί εντολή για τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το πώς βρέθηκαν τα κορδόνια στην κατοχή της κοπέλας μέσα στο κρατητήριο και ποιος ευθύνεται, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό.
Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε την Τρίτη ενώ την Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία της 21χρονης Μαρίας-Δήμητρας Λέτσιου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας.
Πηγή: Patrisnews

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση