GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αίμα βάφτηκε στρατιωτική παρέλαση στο Ιράν - Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων - Σκληρές εικόνες

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε σήμερα εναντίον στρατιωτικής παρέλασης στην πόλη Αχβάζ στο νότιο Ιρ...

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε σήμερα εναντίον στρατιωτικής παρέλασης στην πόλη Αχβάζ στο νότιο Ιράν, ενώ οι τραυματίες είναι 53, όπως μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το πρακτορείο Tasnim μετέδωσε ότι οκτώ με δέκα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκαν στην επίθεση, ενώ ακόμη επτά τραυματίστηκαν.

Από την πλευρά του το πρακτορείο Irna ανέφερε ότι «πολλοί πολίτες σκοτώθηκαν», ενώ τουλάχιστον ακόμη είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους μία γυναίκα και ένα παιδί, τραυματίστηκαν.

Οι δράστες, που σύμφωνα με το πρακτορείο Fars ήταν δύο και φορούσαν στρατιωτικές στολές, άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους. Στη συνέχεια προσπάθησαν να πυροβολήσουν εναντίον της εξέδρας των επισήμων, όμως τους εξουδετέρωσαν οι δυνάμεις ασφαλείας.

"Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων που δεν είναι στρατιώτες, περιλαμβανομένων γυναικόπαιδων, που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν την παρέλαση", ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο ανώνυμη επίσημη πηγή.

Η στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιούνταν με την ευκαιρία της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που γιορτάζεται σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ του Ιράν και του Ιράκ (1980-1988).

Δείτε το βίντεο - Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Βίντεο: Ruptly

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση