GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης που μαχαιρώθηκε στη Λαμία

Σε δωμάτιο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, εξακολουθεί και νοσηλεύεται η 25χρονη κοπέλα που την περασμένη ...

Σε δωμάτιο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, εξακολουθεί και νοσηλεύεται η 25χρονη κοπέλα που την περασμένη Δευτέρα έπεσε θύμα της μανίας 38χρονου στο σπίτι μιας φίλης της στα Γαλανέικα Λαμίας.

Οι πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης είχαν ως αποτέλεσμα το κορίτσι να χάσει πολύ αίμα και οι γιατροί να δώσουν πραγματική μάχη για να την χειρουργήσουν και να την κρατήσουν στη ζωή.

Το βράδυ που πέρασε ήταν από τα πιο κρίσιμα και οι ώρες που περνούν είναι υπέρ του κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες αν και διασωληνωμένη η κοπέλα επικοινωνεί με το περιβάλλον και δίνει ελπίδες για την πορεία της υγείας της.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr από τις πρώτες ώρες και μόνο από την υποψία ότι λόγω της σπάνιας ομάδας αίματος που έχει η 25χρονη, θα μπορούσε να προκύψει κάποια ανάγκη, δεκάδες ήταν οι εθελοντές που προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα.

Ωστόσο από το Νοσοκομείο Λαμίας έγινε γνωστό ότι όλα τα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζονται με το αίμα που φροντίζουν πάντα να υπάρχει και δε χρειάστηκε κάποια προσφορά από εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση