GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

29χρονη μητέρα πέθανε μετά από επέμβαση αυξητικής γλουτών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Leah Cambridge, 29 ετών και μητέρα τριών παιδιών, από το Λιντς, πέθανε λίγο μετά την επέμβαση σε κλινική στη Σμύρνη, στην Τουρκί...

Η Leah Cambridge, 29 ετών και μητέρα τριών παιδιών, από το Λιντς, πέθανε λίγο μετά την επέμβαση σε κλινική στη Σμύρνη, στην Τουρκία.

Η 29χρονη, κατέληξε μετά από μια χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης και αύξησης γλουτών ενώ τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, πιθανό θεωρείται το σενάριο να υπέστη επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως υπέστη τρία καρδιακά επεισόδια την ώρα του χειρουργείου.

Ο σύντροφος της και πατέρας των τριών παιδιών της, δήλωσε: «Είμαστε ακόμα σε αναμονή για απαντήσεις και προσπαθούμε επίσης να βρούμε μια πτήση για να πάμε και να φέρουμε τη Leah στο σπίτι» ενώ η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της κλινικής.

Παρ’ όλα αυτά, οι ειδικοί τονίζουν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της κλινικής και όχι με γνώμονα την τιμή. Η άτυχη μητέρα, είχε πληρώσει 3000 βρετανικές λίρες, ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό που χρεώνεται στις κλινικές της χώρας της.

Ακόμα, η Τουρκία είναι μία χώρα που διαφημίζει τέτοιου είδους υπηρεσίες ακόμα και 70% φθηνότερα και πολλές κλινικές προσφέρουν μεταφορά με λιμουζίνα και δωρεάν διαμονή σε πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση