GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομολόγησαν οι δύο αλλοδαποί για τη δολοφονία του θείου του Καραμέρου - Τον σκότωσαν για 30 ευρώ και ένα κινητό

Ένας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος ομολόγησαν ότι είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας του65χρονου, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή ...

Ένας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος ομολόγησαν ότι είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας του65χρονου, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, στις 21 Αυγούστου.

Οι δύο αλλοδαποί προσήχθησαν το βράδυ της Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ως οι δύο βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία, καθώς ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του 65χρονου, ο οποίος ήταν θείος του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα ΑττικήςΓιώργου Καραμέρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο δράστες σκότωσαν τον 65χρονο για να τον ληστέψουν. Συγκεκριμένα, πήραν από τον άτυχο άνδρα 30 ευρώ, μερικά δαχτυλίδια και ένα κινητό.

Ο Αλγερινός, μετά τη στυγερή δολοφονία διέφυγε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί διέπραξε άλλη ληστεία και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν για το συμβάν τους συναδέλφους τους στην Αθήνα και άμεσα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μετέβη στη Θεσσαλονίκη. Αφού εξέτασαν τον συλληφθέντα, τον μετέφεραν στα κεντρικά της ΓΑΔΑ, όπου λίγο αργότερα ομολόγησε. Λίγο αργότερα συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και ο Αιγύπτιος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει ότι οι δύο δράστες είχαν διαπράξει μαζί άλλες ληστείες, δρώντας από κοινού, ως ομάδα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 65χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό, πιθανότατα με τη ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του.

Η αστυνομία μετέβη στο σπίτι του άτυχου άνδρα, στην οδό Ιωάννου Λιόση, έπειτα από τηλεφώνημα γειτόνων, λόγω της έντονης δυσοσμίας, αλλά και επειδή η εξώπορτα του σπιτιού του ήταν ανοιχτή. Ο 65χρονος άνδρας φρόντιζε τους δύο αλλοδαπούς και παραμένει άγνωστο πως οι δύο άνδρες τον έπεισαν να μπουν στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση