GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθειρξη 42 ετών στον βιαστή της Δάφνης που κρατούσε φυλακισμένη μια 23χρονη φοιτήτρια

Της Άννας Κανδύλη Απόντος του κατηγορουμένου το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έριξε «καμπάνα» 42 ετών κάθειρξη (εκτιτέα τα 25) στον 53χρονο β...

Της Άννας Κανδύλη
Απόντος του κατηγορουμένου το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έριξε «καμπάνα» 42 ετών κάθειρξη (εκτιτέα τα 25) στον 53χρονο βιαστή που φυλάκισε και βίασε μία 23χρονη φοιτήτρια σε υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.
Οι δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό, ενώ υιοθετώντας και την πρόταση της εισαγγελέως τον καταδίκασαν για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παρούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Εισαγγελέας: «Διεστραμμένος....»
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα του θύματος, η εισαγγελική λειτουργός στην αγόρευσή της τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό. Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί όπως σημείωσε, σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει να τη δέσει και να την φιμώσει, κατάσταση στην οποία την βρήκαν οι αστυνομικοί. Απέρριψε επίσης το αίτημά του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αναφέροντας χαρακτηριστικά, "Η παρούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση