GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιφνίδιος θάνατος 47χρονου στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

Τη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας 47 ετών ο οποίος νωρίτερα είχε μεταφερθεί σ...

Τη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας 47 ετών ο οποίος νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο τμήμα Ομονοίας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5.10 τα ξημερώματα όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας επί της οδού Βερανζέρου, όπου διέμενε ο 47χρονος μαζί με τη σύζυγό του και φέρεται να προκάλεσε ζημιές και επεισόδια.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο και τότε, σημειώθηκε συμπλοκή.

Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα στο τμήμα Ομονοίας. Ο 47χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αιτία θανάτου του άνδρα πρόκειται να προσδιορισθεί από την ιατροδικαστική έκθεση, ωστόσο να σημειωθεί ότι κατά τη μεταγωγή του το ζευγάρι δήλωσε πως είναι χρήστες ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση