GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέλουκ: Απέρριψε 50 εκατ. για τον Ολυμπιακό ο Τουρέ

Συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρεται στους λόγους επιλογής του Ολυμπιακού από τον Γιάγια Τουρέ έδωσε ο εκπρόσωπό...

Συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρεται στους λόγους επιλογής του Ολυμπιακού από τον Γιάγια Τουρέ έδωσε ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Σέλουκ, κάνοντας λόγο για  στεναχώρια του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γνωστός μάνατζερ στην ιστοσελίδα «sport24.ru»:

«Η επιλογή του Ολυμπιακού έγινε για αρκετούς λόγους. Πρώτα από όλα, αυτή η ομάδα έδωσε στον Γιάγια ζωή σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό ξεκίνησε να αγωνίζεται στο Champions League το οποίο στην συνέχεια κατέκτησε. Το διάστημα που ο Γιάγια έπαιζε στον Ολυμπιακό, το θυμάται ζεστά, με ευχαρίστηση και επιτυχία. Κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και φυσικά ήταν ο αγαπημένος του κόσμου. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι επέστρεψε σε ένα από τα σπίτια του. Θα μπορούσα να πω αυτό.

Η Μπαρτσελόνα είναι η μητέρα, η Μάντσεστερ Σίτι ο πατέρας και ο Ολυμπιακός και η Μονακό ο παππούς και η γιαγιά. Είχαμε πολλές προτάσεις από διαφορετικούς συλλόγους δύο εξ αυτών με 50 εκατομμύρια για τρία χρόνια. Αλλά για τον Γιάγια οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πιο σημαντικοί από τα χρήματα», σχολίασε αρχικά και προσέθεσε:

«Εξαρχής ήθελε να είναι σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός παίζει στο Εuropa League αυτή την χρονιά κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για αυτή την σπουδαία ομάδα. Και ο Γιάγια επέστρεψε στο σωστό μέρος του πρωταθλητή της Ελλάδας και ενός μέλους του Champions League. Θα είναι ο ηγέτης της ομάδας. Είναι νικητής και η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού με την άφιξή του, είμαι σίγουρος, ότι θα γίνουν δυνατότεροι καθώς θα μάθουν από τον απόλυτο επαγγελματισμό του.

Παρακολουθήσαμε χθες το παιχνίδι του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι φώναζαν τραγούδια με το όνομα του Τουρέ. Ο κόσμος έδειξε την εμπιστοσύνη του σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρώσει τις προσδοκίες τους. Ίσως η μεταγραφή του Γιάγια στεναχώρησε τον Σαββίδη και τον Λουτσέσκου καθώς πλέον θα είναι πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να πολεμήσει τον Ολυμπιακό. Είναι το σπίτι από όπου ο Γιάγια ήρθε στο κορυφαίο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον καλοπροαίρετο κόσμο. Μετά το τέλος του αγώνα έκανε τον γύρο του γηπέδου και ολόκληρο το γήπεδο τον αποθέωνε. Ήταν συναρπαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση