GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή: Αθώα η 59χρονη για το σεξ με 14χρονο στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους στην Ίμπιζα - ΦΩΤΟ

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου μία 59χρονη Βρετανίδα που έκανε σεξ με έναν 14χρονο στο μπαλκόνι του δωματί...

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου μία 59χρονη Βρετανίδα που έκανε σεξ με έναν 14χρονο στο μπαλκόνι του δωματίου τους σε διακοπές στην Ίμπιζα. Η 59χρονη βρισκόταν στην Ισπανία για διακοπές μαζί με τη μητέρα, τη γιαγιά, τον αδερφό και τον έφηβο, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε η γιαγιά του αγοριού, η Γκέιλ Ντίκινσον παρέσυρε τον εγγονό της σε σεξουαλική επαφή.

Η ίδια όπως κατέθεσε παρακολούθησε το ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, αλλά δεν τόλμησε να διακόψει καθώς σοκαρίστηκε από το θέαμα. Η μητέρα του αγοριού, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, έδιωξε τη φίλη της από το δωμάτιο και μόλις επέστρεψαν από την Ισπανία, κατέθεσε μήνυση κατά της 59χρονης.

Ωστόσο, τη δεύτερη ημέρα της δίκης, κατά την οποία κατέθεσε η κατηγορουμένη, το σκηνικό άλλαξε άρδην, καθώς εκείνη είπε ότι ο έφηβος ήταν εκείνος που τη βίασε και οι ένορκοι την αθώωσαν. Όπως τόνισαν στην ετυμηγορία τους οι ένορκοι, δεν υπήρξαν αποδείξεις εμπλοκή ή υποκίνηση σε σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο κι έτσι αθωώθηκε η 59χρονη.

Απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους τόνισε "η δικαιοσύνη αποδόθηκε" ενώ οι συγγενείς του αγοριού δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους. 

Η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο. "Έγινε ξαφνικά, δεν το πιστεύω καν πόσο γρήγορα έγινε... Σοκαρίστηκα. Κατάφερα να τον σπρώξω και του είπα "όχι σταμάτα". Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε" επέμεινε η 59χρονη και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε σεξουαλική δραστηριότητα ανάμεσά τους, διαψεύδοντας τη μαρτυρία της γιαγιάς, Επέμεινε ότι ο έφηβος είχε εμμονή να κάνει σεξ μαζί της και ότι εκείνη τον απέρριψε.

Oι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση