GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 59χρονος για τη δολοφονία στο Ρέθυμνο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για το θάνατο της 38χρονης Αντονίνα Ζόεβα, η ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για το θάνατο της 38χρονης Αντονίνα Ζόεβα, η οποία εξαφανίσθηκε στο Ρέθυμνο στις 11 Μαΐου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και απολογήθηκε στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 59χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι την ημέρα της εξαφάνισης της 38χρονης, όντως είχε συναντηθεί μαζί της και έπειτα από καβγά την χαστούκισε – εξ ου και το αίμα της, που βρέθηκε στο σπίτι και το αυτοκίνητό του - όμως όταν την άφησε ήταν ζωντανή.

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί η σορός της άτυχης μητέρας.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη μητέρα ενός παιδιού, είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Μάιο, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα, επίσης απο την Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση