GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόλυτη κυρίαρχος η Ισπανία, διέσυρε με 6-0 την δευτεραθλήτρια κόσμου Κροατία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ανώμαλη προσγείωση ανάγκασε τους Κροάτες η Ισπανία. Κάνοντας επίδειξη δύναμης και κρύβοντας την μπάλα από την κάκιστη δευτεραθλ...

Σε ανώμαλη προσγείωση ανάγκασε τους Κροάτες η Ισπανία.

Κάνοντας επίδειξη δύναμης και κρύβοντας την μπάλα από την κάκιστη δευτεραθλήτρια κόσμου οι «φούριας ρόχας» της έβαλαν (και μάλιστα εύκολα) μισή ντουζίνα γκολ (6-0).

Με ενδεκάδα που δεν περιείχε τον Μάρκο Λιβάγια (ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 71’) αλλά όλα τα υπόλοιπα αστέρια της η ομάδα του Ντάλιτς έχασε από το πρώτο ημίχρονο την μπάλα.

Αρκούσε λοιπόν να ανοίξει το σκορ στο 24’ ο Σαούλ και να ακολουθήσουν δύο γκολ του Ασένσιο μέσα σε τρία λεπτά (33’-35’) για να μετατραπεί πρόωρα το παιχνίδι σε ισπανικό πάρτι.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε επέστρεψαν εξίσου αγριεμένοι από την ανάπαυλα και χάρη εύστοχο πλασέ του Ροντρίγκο (49’), κεφαλιά του Ράμος από κόρνερ (57’) και ωραίο τελείωμα του Ίσκο (70’)... ξεχείλωσαν για τα καλά το σκορ.

Υποχρεώνοντας, λοιπόν, τους Κροάτες σε μια από τις βαρύτερες ήττες της ιστορίας τους οι Ισπανοί έκαναν το «2 στα 2» μετά το διπλό στο «Γουέμπλεϊ» και επιβεβαίωσαν εμφατικά ποιος είναι το αφεντικό του ομίλου στο Nations League.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση