GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε τη μάχη ο 66χρονος στα Γιάννενα που τραυματίστηκε από την έκρηξη φιάλης υγραερίου

Επί δέκα ημέρες έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 66χρονος που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου στο σπίτ...

Επί δέκα ημέρες έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 66χρονος που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου στο σπίτι του στα Ιωάννινα αλλά τελικά υπέκυψε.

Η έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το πρωί με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η μονοκατοικία και ο άνδρας που ήταν μετανάστης στη Γερμανία και είχε έρθει για διακοπές με την οικογένεια του στο πατρικό, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η σύζυγος και τα παιδιά του, την ώρα της έκρηξης, βρίσκονταν στην εκκλησία. Τον μετανάστη είχαν απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια του σπιτιού οι πυροσβέστες και με ασθενοφόρο σε κρίσιμη κατάσταση είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε την μάχη για τη ζωή.

Πηγή: ΑΠΕ, epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση