GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ...ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΣΑΛΟΣ από τη (μακάβρια) δήλωση Τσίπρα για τους "άνω των 70 ετών"

Γιώργος Χρονόπουλος    "Οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 χρόνων. Άρα η όποια περικοπή γίνει, θα σβήσει με την πάροδο...

Γιώργος Χρονόπουλος 
 "Οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 χρόνων. Άρα η όποια περικοπή γίνει, θα σβήσει με την πάροδο του χρόνου"
Αλέξης Τσίπρας.

Μιχαήλ Σερασκέρης
Ο Παπακωνσταντίνου είχε πει ότι οι συνταξιούχοι ζουν παραπάνω, και έγινε της τρελής, θάλασσες από κατάρες και ποτάμια από κρεμάλες. Κι όμως είχε δίκιο: όταν σχεδιάστηκαν τα συστήματα ασφάλισης, το βόρειο ημισφαίριο είχε ένα προσδόκιμο επιβίωσης 65 ετών, ενώ σήμερα μόνο στην Ελλάδα φτάνει τα 84.
Ο Τσίπρας λέει ότι οι συνταξιούχοι που είναι άνω των 70, δεν μπορεί, όλο και θα μας αφήνουν χρόνους οπότε με το καλό θα απαλλαγούμε σιγά σιγά από τις δαπάνες για τη σύνταξή τους και οι έξαλλοι αριστεροδέξιοι αναρτούν κάτι για πανσελήνους, άνοιγμα σχολείων, πόσες μέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα.
Με τις υγείες σας, ψυχή βαθιά, καλά στερνά και μην ξεχνάτε να πηγαίνετε από το πεζοδρόμιο.

George Athanasios Tsoukaladakis
Σκεφτείτε να χε πει ο Κυριάκος: ''Οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών και επομένως η όποια περικοπή δεν θα είναι για πάντα, θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου.''
Μετάφραση: Ε που θα πάει θα πεθάνουν και θα λυθεί το πρόβλημα!
Θα χε αναστενάξει το σύμπαν -και δικαίως- από τις διαμαρτυρίες όχι μόνο των αριστερών, αλλά και των δικών μας.
Βέβαια το είπε ο αλέξης, οπότε σήμερα είναι απλώς Κυριακή βράδυ και η θερμοκρασία κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Βασιλης Πολυχρονης
ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!
Ως ένα από τα επιχειρήματα που θα προβάλλει στους δανειστές ο Αλέξης και...ηγέτης 100ετίας ώστε να μην περικοπούν οι συντάξεις είναι το παρακάτω:
Όπως είπε,"οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών,άρα σε λιγοστό διάστημα η δαπάνη γι αυτές θα μειωθεί με...φυσικό τρόπο και θα εκλείψει και η προσωπική διαφορά"!
Μάλιστα.Με δυο λόγια,ο...ηγέτης αποκάλυψε αυτό που λέγαμε από καιρό: Πως ένας από τους σκοπούς εφαρμογής των μνημονίων είναι και η φυσική μείωση του πληθυσμού ενός κράτους,όπου ηλικιωμένοι και λοιπές ευπαθείς ομάδες δεν θα αντέξουν,θα εκδημήσουν εις Κύριον κι έτσι...θα μειωθούν οι δαπάνες που χορηγούσε το κράτος για την προστασία και την επιβίωση τους!Εμμέσως παραδέχεται ακόμα ότι μνημόνια και νεοφιλελεύθερη πολιτική έχουν ως μήτρα τους τη ναζιστική θεωρεία που,δια μέσου της ευγονικής,"ανανέωνε και δυνάμωνε" το Γ' Ράιχ.Αυτήν την πολιτική ο Αλέξης κι η παρέα του...την ανέχονται και την επιδοκιμάζουν!
Έτσι μπράβο Αλέξη,να λες αλήθειες και...να ξεσκεπάζεσαι!
Υ.Γ. Λοβέρδο,η ρήση σου "δεν πεθαίνουν κιόλας οι συνταξιούχοι" βρίσκει τη δικαίωση της από τον Αλέξη!!!

George Agiomyrgianakis
Το είπε ξεκάθαρα ο Τσιπρας.
Οι περισσοτεροι συνταξιούχοι ειναι άνω των 70 ετων και θα ψοφησουν σιγα σιγα ...

Κωνσταντίνος Μάριος Χρυσικόπουλος
Τι θα σκέφτεται άραγε το γεροντακι, που τον ψήφισε για να πάρει τη 13η συνταξη και αφού έφαγε διάφορες περικοπές, τώρα που ετοιμάζεται να του κόψει την 12η τον άκουσε να του λέει ευθέως: " Εντάξει μωρέ, πως κάνεις έτσι; Αφού σε λίγο θα πεθάνεις. Τι θα τα κάνεις; Στον τάφο σου θα τα πάρεις; "!

Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Το διάβασα ξανά και ξανά και δεν το πίστευα:
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Το όφελος από την όποια εξοικονόμηση δαπανών από την περικοπή συντάξεων, θα εκλείψει σύντομα, γιατί οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι «μεγάλης ηλικίας άνω των 70 ετών»
(υπονοώντας προφανώς ότι σύντομα θα πεθάνουν)

Δημήτρης Παπουτσής
Α. Τσίπρας: "Oι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών, σε λιγοστό διάστημα η δαπάνη για τις συντάξεις θα μειωθεί με φυσικό τρόπο και θα εκλείψει και η προσωπική διαφορά"...
Όταν εναποθέτεις την ελπίδα σου στο χάρο...
Ή μάλλον, «ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά»...

Κώστας Κούρκουλος

Η μόνη αυθεντική στιγμή του πρωθυπουργού σήμερα, ήταν όταν μίλησε σαν νεκροθάφτης. Όταν δηλαδή μας είπε ότι δεν μας επηρεάζουν οι συντάξεις όσων πέρασαν τα 70, αφού σε λίγο πεθαίνουν!
Σημείωση: Αυτό δεν του το είχαν γράψει. Το είπε από στήθους, οπότε τον εξέφραζε!

Lauren O'Sullivanb
Συνταξιούχοι που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να μην κόψει την σύνταξη και να πάρετε και μια αύξηση βρε αδερφέ,σήμερα να ξέρετε ότι ο ηγέτης της καρδιάς μας Αλέξης Τσιπρας σας ευχήθηκε καλό πσοφο για να μην έχει πρόβλημα το κράτος.

Michail Stratigakis
Δεν ντρέπεται ο αλητης να μου λέει ότι θα πεθάνω αυτός γνωρίζει ποσό θα ζήσει.Γελοίε

3 σχόλια

  1. Είναι δυνατόν Πρωθυπουργός χώρας να δηλώνει σε επίσημη εκδήλωση ότι όσοι άνθρωποι είναι πάνω από 70 ετών θα πεθάνουν σύντομα άρα δεν θα είναι βάρος στα ταμεία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.11 Σεπ 2018, 9:19:00 μ.μ.

    Ο κ. Τσίπρας δεν είναι πρωθυπουργός. Είναι αστροπελέκι!!!
    Έτσι όπως πάει θα κατεβάσει και το προσδόκιμο ηλικίας, ξεπερνώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
    Τουλάχιστον ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μόνο δυσανασχετούσε λέγοντας: « σήμερα το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι η Τρίτη ηλικία. Οι άνθρωποι που δεν πεθαίνουν νωρίς. Δεν πεθαίνουμε δυστυχώς νωρίς!».
    Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να το «λύσει» και αυτό. Θα μας πεθάνει νωρίς και στη συνέχεια θα βγάλει σποτάκι: «Ήταν δίκαιο, (να πεθάνετε νωρίς) και έγινε πράξη»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση