GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aποκαλύψεις της Daily Mail για την 20χρονη καλλονή που βρέθηκε απαγχονισμένη σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά

Με δημοσίευμά της η Daily Mail αποκαλύπτει ότι το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε κρεμασμένο στη θαλαμηγό Μεξικανού μεγιστάνα στο Αργοστόλι τ...

Με δημοσίευμά της η Daily Mail αποκαλύπτει ότι το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε κρεμασμένο στη θαλαμηγό Μεξικανού μεγιστάνα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, περνούσε δύσκολες ώρες μετά τον άσχημο χωρισμό της.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η Σινέντ Μακναμάρα δεχόταν τα παρήγορα λόγια ενός συναδέλφου της, μέλους του πληρώματος, ένα τέταρτο προτού βρεθεί απαγχονισμένη.
Οι τελευταίες στιγμές της φαίνεται πως έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ και η αστυνομία επικεντρώνει την έρευνά της στο υλικό που έχει συλλεγεί από αυτές. Επίσης, οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό της νεαρής γυναίκας για φωτογραφίες ή μηνύματα που μπορεί να ρίξουν φως στο μυστήριο της αυτοκτονίας της.
Επικαλούμενα τοπικά Μέσα, η Daily Mail επαναλαμβάνει το σενάριο του άσχημου χωρισμού και αναφέρει πως η Μακναμάρα είχε μία εξουθενωτική συζήτηση με έναν φρουρό ασφαλείας και λεπτά μετά βρέθηκε αναίσθητη και κρεμασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση