GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν και ούτε θα ανοίξω διάλογο με τον Βαξεβάνη - BINTEO

«Ο κ. Βαξεβάνης θεώρησε ότι εθίγη για τα όσα είπα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος μου και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Κάποια στι...

«Ο κ. Βαξεβάνης θεώρησε ότι εθίγη για τα όσα είπα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος μου και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Κάποια στιγμή ενημερώθηκα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μήνυση. Δεν φοβάμαι και δεν φοβήθηκα κανέναν. Η αστυνομία ήρθε δύο φορές στα γραφεία της ΝΔ και επέστρεψα εκεί» ανέφερε η Σοφία Ζαχαράκη.
«Είναι θέμα ουσίας το πως κάποιος που δεν είναι απλός ιδιώτης, κάποιες φορές λειτουργεί ως βραχίωνας πολλές φορές επικοινωνίας θεμάτων της κυβέρνησης, λάσπης και συκοφαντίας. Μερικές φορές τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του προαναγγέλλονται από το Μαξίμου» πρόσθεσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
«Δεν θα ξεκινήσω διάλογο με τον κ. Βαξεβάνη και όλα θα λυθούν στο δικαστήριο. Σε οποιαδήποτε απλή περιήγηση στο διαδίκτυο υπάρχουν αναφορές για απλή καταδίκη του κ. Βαξεβάνη σε πολλές περιπτώσεις» είπε ακόμη.
«Ο κ. Βαξεβάνης κατά καιρούς νιώθει την άνεση να ρίχνει λάσπη σε πολιτικούς του αντιπάλους, σε συγγενείς του προέδρου της ΝΔ και σε συνεργάτες του. Επαναλαμβάνω ότι δεν συνεχίζω το διάλογο μαζί του» συμπλήρωσε η κ. Ζαχαράκη.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση