GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσέλαβε προπονητή για τα...πλάγια η Λίβερπουλ - BINTEO

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror», εδώ και λίγες μέρες υπάρχει νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ, καθώ...

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror», εδώ και λίγες μέρες υπάρχει νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ, καθώς προσελήφθη προπονητής για τα... πλάγια!

Πρόκειται για τον Τόμας Γκρόνεμαρκ, ο οποίος δεν είναι κανένας τυχαίος, αλλά κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για την πιο...μακρινή εκτέλεση πλαγίου άουτ με 51.33 μέτρα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Ο Γκρόνεμαρκ έχει «τελειοποιήσει» μία ειδική τεχνική για τις εκτελέσεις πλαγίων άουτ, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με Σάλκε, Χέρτα και Μίντιλαντ, υπολογίζοντας ότι οι προπονήσεις του πρόσθεσαν στην τελευταία περίπου 20 γκολ ανά σεζόν!

«Η Μίντιλαντ έχει δείξει ότι το πλάγιο μπορεί να αποδειχτεί καλό όπλο, αν μπορείς να το εκτελέσεις με καλή τεχνική, ακρίβεια και καλή τακτική προσέγγιση. Είναι σημαντικό η μπάλα να πηγαίνει ευθεία και όχι πολύ ψηλά, γιατί τότε είναι εύκολο για τους αμυνόμενους. Αν το εκτελέσεις ευθεία και με ακρίβεια, μαζί με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες, τότε είναι πιο εύκολο να σκοράρεις», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο Γκρόνεμαρκ.

Η Λίβερπουλ έχει προσλάβει, λοιπόν, τον Δανό, ο οποίος προπονεί ήδη τους παίκτες της Ακαδημίας της. Σε περίπτωση δε που το «πείραμα» αποδειχθεί επιτυχημένο, τότε θα δουλέψει και στην πρώτη ομάδα των «κόκκινων».

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση