GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης από τη ΔΕΘ: Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές - BINTEO

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι η παράτ...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι η παράταξή του θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές, ενώ ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο το Ποτάμι αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Δεν ήταν λάθος η ιδέα που οδήγησε στο ΚΙΝΑΛ. Ήταν λάθος η εκτίμησή μου ότι μπορούσαμε να συνυπάρξουμε όσοι δηλώνουμε εχθροί του λαϊκισμού & του συντηρητισμού. Τα σχέδια κάποιων ήταν άλλα: ήθελαν να στήσουν παλιά εικονίσματα και να επιστρέψουν σε λύσεις του παρελθόντος" και επεσήμανε: "Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές. Στον νικητή των εκλογών θα παρουσιαστούμε με συγκεκριμένες πατριωτικές (και όχι κομματικές) θέσεις. Αν ο νικητής στηρίξει τις θέσεις αυτές εμείς θα είμαστε εκεί είτε για ψήφο εμπιστοσύνης είτε για συμμετοχή".

Όπως διευκρίνισε: "Όποιο στέλεχος διαφωνεί με την αυτόνομη πορεία μας μπορεί να το θέσει στο επικείμενο συνέδριό μας και να πάρει την απάντηση του συνόλου των μελών".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση