GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν τρομοκρατείται και δεν φιμώνεται - ΒΙΝΤΕΟ

Βραχίονα λάσπης του Μαξίμου χαρακτήρισε τον Κώστα Βαξεβάνη σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητ...

Βραχίονα λάσπης του Μαξίμου χαρακτήρισε τον Κώστα Βαξεβάνη σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την υπόθεση της Σοφίας Ζαχαράκη ασκώντας παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Εμείς κρίνουμε την πολιτική αντίδραση του κ. Βαξεβάνη ο οποίος δεν είναι απλός ιδιώτης όπως τον χαρακτήρισε η κυβέρνηση, αλλά είναι απολύτως ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα. Είναι ο βραχίονας λάσπης που χρησιμοποιεί το Μαξίμου κάθε φορά που πρόκειται να επιτεθεί στη ΝΔ, προσωπικά σ εμένα, στην οικογένειά μου και τα στελέχη μου" ενώ προειδοποίησε ότι θα υπερασπιστεί την οικογένειά του και τα στελέχη του κόμματός του.

Συμπλήρωσε: "Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου. Δεν λύνονται αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις με συλλήψεις ή τη διαδικασία Αυτοφώρου... Υπάρχει η αστική δικαιοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι σόου κι έχουν έναν στόχο, να φιμωθεί η αντιπολίτευση. Τους λέμε ξεκάθαρα πως η Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν φιμώνεται και δεν φοβάται. Θα υπερασπιστώ την οικογένειά μου και τα στελέχη μας» είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου.

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως το δικό του σχέδιο είναι η μείωση των κύριων εισφορών για όλους σε βάθος τετραετίας και επεσήμανε ότι "δεν έχω να εξαργυρώσω κομματικά γραμμάτια. Θα κυβερνήσω με τη γενιά μου και με μικρότερους από εμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση