GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι προτείνονται από το Υπουργικό Συμβούλιο για τη θέση Προέδρου του ΣτΕ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία επιλογής της νέας ηγεσίας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων τη...

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία επιλογής της νέας ηγεσίας του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ενημερώθηκαν πως το όργανο θα συνεδριάσει τρεις φορές την προσεχή εβδομάδα με αποκλειστικό θέμα την ακρόαση των προεπιλεγέντων από το Υπουργικό Συμβούλιο προσώπων προκειμένου η Διάσκεψη να εκφράσει ακολούθως γνώμη για την πλήρωση των κενών θέσεων στο ΣτΕ και συγκεκριμένα του Προέδρου και των Αντιπροέδρων.
Η πρώτη εκ των τριών συνεδριάσεων ακρόασης θα διεξαχθεί την Τρίτη για τη θέση του Προέδρου του ΣτΕ ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο συνεδριάσεις για τις θέσεις των Αντιπροέδρων.
Σύμφωνα με το έγγραφο της πρόσκλησης προς τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής το οποίο αποκαλύπτει το real.gr για τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν ήδη προεπιλεγεί από το Υπουργικό Συμβούλιο οι εξής Αντιπρόεδροι του ΣτΕ:
-Αθανάσιος Ράντος
-Αϊρίν -Έβελυν- Μικέλα- Μαίρη Σαρπ
-Μαρία Καραμανώφ
-Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
-Ιωάννης Γράβαρης
-Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση