GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Ελ Καντουρί, Ουάρντα και Χατσερίντι στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (30/...

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (30/9, 20:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς προτιμήθηκε να μην υπάρξει ρίσκο με την πιθανή συμμετοχή του, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Άμρ Ουάρντα, όπως αναμενόταν. Κι αυτό, διότι πρόσφατα ο διεθνής Αιγύπτιος εξτρέμ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και είχε παρθεί η απόφαση από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να μείνει εκτός για τα παιχνίδια κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, στις επιλογές του Λουτσέσκου δεν βρίσκονται ούτε οι Εβγέν Χατσερίντι και Στέλιος Μαλεζάς για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

"Στα χαρτιά, αλλά και στην πραγματικότητα το πρόγραμμα είναι τουλάχιστον απαιτητικό, αν όχι πολύ δύσκολο. Από την άλλη τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι που ιντριγκάρουν κάθε ποδοσφαιριστή και δημιουργούν προσμονή. Ποιος δεν θέλει να συμμετέχει σ’ ένα μεγάλο αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος; Ρητορικό το ερώτημα.

Παρά την κόπωση από τις συνεχείς υποχρεώσεις, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με σωστή νοοτροπία και καλή ψυχολογία γι’ άλλη μια πρόκληση. Την σημαντικότερη μέχρι την επόμενη, αφού είναι ξεκάθαρο πως για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, κάθε ματς είναι ένας ξεχωριστός τελικός.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν το ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κομμάτι του προγράμματος κι έπειτα συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης, αφού προτιμήθηκε να μην υπάρξει ρίσκο με την πιθανή συμμετοχή του κι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης , Άκπομ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση