GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΙΑΣΚΟ με το «Ασημένιο Βέλος»! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ιταλία ελλείψει ...υποδομών

Kyriakos Melas   Πόσοι ξέρουν ότι το Ασημένιο Βέλος που θα πήγαινε Αθήνα Θεσαλονίκη σε δυο ώρες, το γυρίσαμε πίσω ελλείψει υποδομών; --...

Kyriakos Melas 
Πόσοι ξέρουν ότι το Ασημένιο Βέλος που θα πήγαινε Αθήνα Θεσαλονίκη σε δυο ώρες, το γυρίσαμε πίσω ελλείψει υποδομών;
--------------------
Μπορεί το «Ασημένιο Βέλος», το τρένο που φιλοδοξεί να συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη μόλις σε 3,5 ώρες, να παρουσιάστηκε σαν νέο απόκτημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης... με όλες τις τιμές, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια.
Μετά τα δοκιμαστικά δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Κατερίνη, η υπερσύγχρονη αμαξοστοιχία επέστρεψε στην Ιταλία γιατί ακόμη οι υποδομές στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας δεν είναι έτοιμες για να την υποδεχθούν!
Οι αμφιβολίες πηγάζουν από ορισμένες τεχνικές διαφορές που έχουν να κάνουν με το μήκος της αμαξοστοιχίας και τον τρόπο ηλεκτροδότησης.
Με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώνει ότι η παρουσίαση του «Ασημένιου Βέλους» έγινε για να παρουσιαστεί η αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση