GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Δημοκρατία: Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με την κόντρα μεταξύ του δη...

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με την κόντρα μεταξύ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υ.Γ. Παραπέμπουμε την κ. Γεροβασίλη σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτό ο “ιδιώτης” Βαξεβάνης πανηγυρίζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με όλη την παρέα του Μαξίμου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση