GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Κλάσνιτς: Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο θ' αντέξω

O Iβάν Κλάσνιτς δίνει καθημερινή μάχη να κρατηθεί στη ζωή και συγκλονίζει με τα λόγια του μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων. «...

O Iβάν Κλάσνιτς δίνει καθημερινή μάχη να κρατηθεί στη ζωή και συγκλονίζει με τα λόγια του μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Πόσο καιρό θα αντέξω; Μόνο ο Θεός ξέρει...Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς, ούτε η οικογένειά μου» τονίζει ο Ιβάν Κλάσνιτς, ο οποίος δίνει τη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παράλληλα, ο Κροάτης πρέπει να βρίσκεται και στις δικαστικές αίθουσες, μιας και αυτές τις μέρες θα γίνει γνωστό αν θα απορριφθεί ή όχι η έφεση των γιατρών της Βέρντερ Βρέμης. Πρωτόδικα, ο Κλάσνιτς είχε κερδίσει τη δίκη εναντίον του ιατρικού τιμ της ομάδας και η αποζημίωση είχε οριστεί στις 100.000 ευρώ, συν τα ιατρικά έξοδα, αλλά και την απώλεια εισοδήματος όλα αυτά τα χρόνια.

Θυμίζουμε, πως ο Κλάσνιτς έχει υποβληθεί σε τρεις μεταμοσχεύσεις νεφρού ελπίζοντας πως θα καταφέρει να βγει νικητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση