GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας για τις συναντήσεις του με επενδυτές: Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

Στις συναντήσεις που είχε σήμερα στη Νέα Υόρκη με επενδυτές, αναφέρεται ο πρωθυπουργός με αναρτήσεις του στο Twitter, τονίζοντας πως εξήγ...

Στις συναντήσεις που είχε σήμερα στη Νέα Υόρκη με επενδυτές, αναφέρεται ο πρωθυπουργός με αναρτήσεις του στο Twitter, τονίζοντας πως εξήγησε σε αυτές ότι «τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».
Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει στις σχετικές αναρτήσεις του:
«Μετά από 8 δύσκολα χρόνια προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία κλίματος για την προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Σε συναντήσεις που είχα σήμερα με επενδυτές, εξήγησα ότι τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουν την ανάκαμψη της ελλην. οικονομίας.»
«Σημαντικό στοιχείο σε αυτό το πλαίσιο είναι οι συνθήκες πολιτικής σταθερότητας που επικρατούν πλέον στη χώρα, αλλά και σειρά πρωτοβουλιών, όπως η συμφωνία των Πρεσπών, που ανοίγουν το δρόμο της οικονομικής συνεργασίας στα Βαλκάνια.».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση