GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβίγκου: Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για την επόμενη ημέρα - Τα «καρφιά» στην Νέα Δημοκρατία

«Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για την επόμενη ημέρα, με στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις, αναπτυξιακό προσανατολισμό, στήριξ...

«Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για την επόμενη ημέρα, με στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις, αναπτυξιακό προσανατολισμό, στήριξη του κοινωνικού κράτους και της νεολαίας, ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» αναφέρει, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, για την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ.

Επίσης, η κ. Σβίγκου σχολιάζει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την ομιλία του πρωθυπουργού: «Διχασμένοι στη Νέα Δημοκρατία για το αν θα μιλήσουν για 4ο δυσβάστακτο μνημόνιο ή για ακραία παροχολογία Τσίπρα. "Αδιάφορη" τελικά χαρακτήρισε την ομιλία του Πρωθυπουργού η ΝΔ και ξεμπέρδεψε από την άβολη υποχρέωση να ασκήσει στοχευμένη κριτική, παρουσιάζοντας τις δικές της προτάσεις για την επόμενη ημέρα».

«Το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ πορεύτηκε με την κινδυνολογία και τα ψέμματα», αναφέρει συνεχίζοντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή της στο Twitter, σημειώνοντας ότι «τώρα είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί την πραγματικότητα της ανάκαμψης και να μιλήσει για το δικό της σχέδιο για την #ΕπομενηΜερα χωρίς το άλλοθι της επιτροπείας».

Η κ. Σβίγκου υπογραμμίζει ότι «η αντιπαράθεση θα διεξαχθεί ανάμεσα στο σχέδιο δίκαιης ανάπτυξης και ενίσχυσης της μισθωτής εργασίας που παρουσίασε ο πρωθυπουργός και σε αυτό του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού του Κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση