GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Αρκαδία και Αχαΐα - Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Μαραθώνα

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη ...

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, ενώ σημειώνεται πως το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι πολύ δυνατοί άνεμοι.

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, στην περιοχή του Αράξου, στην δυτική Αχαΐα, τα ξημερώματα.

Στην περιοχή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα με 16 άτομα, που προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από το δάσος της Στροφυλιάς.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών.

Και στα Λουτρά Αρκαδίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στη δασική περιοχή που φλέγεται επιχειρούν 30 πυροσβέστες, με 12 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κεφαλονιά, τέθηκε επίσης υπό έλεγχο νωρίς το πρωί.

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση