GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδει το ΑΠΕ για τις συντάξεις

Κορυφαίος αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ διέψευσε όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το ΑΠΕ, αναφορικά με την συμφωνία των δανειστών για ακύρωση τ...

Κορυφαίος αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ διέψευσε όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το ΑΠΕ, αναφορικά με την συμφωνία των δανειστών για ακύρωση της περικοπής των συντάξεων.
Όπως είπε χαρακτηριστικά για το δημοσίευμα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, «εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους ότι αυτό που μεταδίδει το ΑΠΕ δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Είναι λάθος, γιατί δεν γίνεται διαπραγμάτευση, συζήτηση γίνεται. Άρα οι θεσμοί δεν μπορούσαν ούτε να συμφωνήσουν, ούτε να διαφωνήσουν.
Σε ότι αφορά την πορεία της διαβούλευσης με τους δανειστές, ο ανώτατος αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι δεν είναι κλειδωμένα τα μέτρα που θα εφαρμοστούν το 2019, τονίζοντας ότι «η ελληνική πλευρά έχει βέβαια κάποια προτίμηση στα μέτρα που θα ήθελε να εφαρμοστούν, αλλά όλα θα είναι σε συνάρτηση με το δημοσιονομικό χώρο που θα συμφωνηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση