GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΠΟΙΑ ήταν η δικηγόρος που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Σοκ από τη δολοφονία δικηγόρου στην Κηφισιά! Η γυναίκα, 33 ετών, εντοπίστηκε, αργά το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο αυτοκίνη...

Σοκ από τη δολοφονία δικηγόρου στην Κηφισιά! Η γυναίκα, 33 ετών, εντοπίστηκε, αργά το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες, από άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.
Το θύμα ονομαζόταν Αικατερίνη Αναγνωστάκη και διέμενε σε μεζονέτα στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι αρχές βλέπουν συμβόλαιο θανάτου.
Μάλιστα το 2011 ήταν έγκυος 7 μηνών και η ενέδρα είχε γίνει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Από τύχη είχε σωθεί τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο της όταν δυο άτομα την πυροβόλησαν μπαίνοντας στο ΙΧ αυτοκίνητό της. Η άτυχη δικηγόρος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και για ληστείες.

Η Κατερίνα Αναγνωστάκη είχε θεωρηθεί ως «ύποπτη» για πιθανή σχέση της με τη δολοφονία, της συζύγου του άλλοτε αρχινονού του Πειραιά Γιώργου Αυτιά.
Τoν Mάϊο του 2009 στα Καμίνια σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22, ο εκτελεστής πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι μία φορά και σκότωσε την 29χρονη Μαρία Καυχιέρη σύζυγο του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά.
Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης Πειραιά την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η Κατερίνα Αναγνωστάκη που  δέχτηκε σφαίρες  στο Γαλάτσι το 2011, είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της γυναίκας του Αυτιά. Η Καυχέρη ήταν κουμπάρα του ζεύγους της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, ο σύζυγος της οποίας Γεράσιμος Μαυράκης (μικρή φωτό)  είχε την ίδια … τύχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση