GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με Σιμόες στην ΑΕΚ

Πεπεισμένοι για θετική κατάληξη στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες παρουσιάζονται στην ΑΕΚ, παρότι στην πρώτη ...

Πεπεισμένοι για θετική κατάληξη στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες παρουσιάζονται στην ΑΕΚ, παρότι στην πρώτη συνάντηση με τον μάνατζερ του Πορτογάλου αμυντικού μέσου διαπιστώθηκε μια διαφορά στο οικονομικό.

Κι αυτό, διότι είναι αμοιβαία η επιθυμία των δύο πλευρών να τα βρουν για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους ως το 2021 ή το 2022, με αποτέλεσμα να θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθεί κοινό σημείο επαφής, ώστε ακολούθως να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.

Άλλωστε, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Ένωσης θεωρείται υπεραπαραίτητος, ειδικά μετά τη μη απόκτηση ενός ακόμη χαφ και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να μην τραβήξει χρονικά το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου του.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση