GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΑΙ" για το Σκοπιανό! ΤΕΛΟΣ και ο Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ...

Διαχωρίζει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ όσον αφορά στο Σκοπιανό ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. «Η διαφοροποίησή μου για τη συμφωνία των Πρεσπώ...

Διαχωρίζει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ όσον αφορά στο Σκοπιανό ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
«Η διαφοροποίησή μου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι καίριο θέμα, είναι πολύ κεντρική διαφωνία. Δεν σας κρύβω ότι εξαιτίας του θέματος αυτού, κάπου αισθάνομαι λίγο έξω, δεν σας το κρύβω. Δεν έχω καμία επαφή, δεν πολυμιλάμε, στις υποχρεώσεις μου βέβαια είμαι τυπικός. Αισθάνομαι λίγο "παγωμένα», κάπου έχω «παγώσει», δήλωσε στο Focus Fm ερωτηθείς αν παραμένει στο κόμμα.
Διαφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Καμμένος, ότι θα ρίξει την κυβέρνηση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Να σας πω πάντως, ότι εγώ τον Πάνο Καμμένο τον σέβομαι, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία, μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι...»
Ερωτηθείς, αν είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε: «Ακούω αυτά που λέγονται και γράφονται, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει καμία συμφωνία παρασκηνίου. Πιστέψτε με, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω και σπίτι μου. Κάποιοι, δεν μπήκαμε στη Βουλή για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, ούτε για να πλουτίσουμε. Συμφωνίες παρασκηνίου δεν έκανα και δεν πρόκειται να κάνω. Αγαπάω όμως τους ανθρώπους που χτυπάνε τη διαφθορά και τη διαπλοκή και δεν με ενδιαφέρει τι «ταμπέλα» έχουν, όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε δηλώσει στον Realfm 97,8 ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια και τόνισε ότι διαφωνεί στο συγκεκριμένο θέμα με τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο όμως ευχαρίστησε που τον έχει τιμήσει ορίζοντάς τον τόσο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο όσο και γραμματέα της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
"Δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Δεν έχω αλλάξει γνώμη και είμαι σταθερός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Ευθέως έχω πει, χωρίς να οξύνω το κλίμα. Με τον Πάνο Καμμένο έχω πολύ καλή σχέση, με τίμησε γιατί με έκανε και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Για μένα ήταν μία ονειρική εμπειρία, ανείπωτη, με έχει γεμίσει χαρά, αλλά εδώ (σ.σ. Σκοπιανό) έχω μια άλλη άποψη", τόνισε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση