GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "αποκαθήλωση" του Μπιλ Κόσμπι - Πώς ο διάσημος κωμικός έφτασε από το ζενίθ της υποκριτικής στο ναδίρ της πραγματικής ζωής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπιλ Κόσμπι καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε ποινή φυλάκισης από τρία έως 10 χρόνια. Ο δικαστής Steven O'Neill ανακο...

Ο Μπιλ Κόσμπι καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε ποινή φυλάκισης από τρία έως 10 χρόνια.

Ο δικαστής Steven O'Neill ανακοίνωσε χθες την ποινή, ο Κόσμπι θα πρέπει να πληρώσει 25.000 δολάρια μέσα σε 12 μήνες, όπως επίσης και τα δικαστικά κόστη.

"Κανένας δεν είναι πάνω από τον νόμο επειδή ζουν σε κάποια συγκεκριμένη γειτονιά, επειδή είναι πλούσιοι, επειδή είναι διάσημοι ή φιλάνθρωποι" είπε ο δικαστής.

Ο ηθοποιός θα κρατηθεί σε απομόνωση σε κρατικές φυλακές και θα πρέπει να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα για ανθρώπους που έχουν κάνει σεξουαλικά εγκλήματα.

Επιπροσθέτως, ο Κόσμπι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με την καταγγέλλουσα Andrea Constand.

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, ο Κόσμπι έβγαλε το σακάκι και την γραβάτα και γελούσε μαζί με τους δικηγόρους του.

Τον Ιανουάριο του 2004, στην οικία του στο Τσέλτενχαμ (Πενσιλβάνια), ο Μπιλ Κόσμπι είχε προτείνει στην Κόνσταντ να πιει ένα ποτήρι κρασί και μαζί τρία χάπια, τα οποία όπως της είπε θα τη βοηθούσαν να χαλαρώσει, προτού την κακοποιήσει ενώ εκείνη δεν μπορούσε πλέον να αντισταθεί.

Ο Μπιλ Κόσμπι κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από περισσότερες από 60 γυναίκες, κατηγορίες που είχαν παραγραφεί εκτός από την υπόθεση της Κόνσταντ.

Ποιος είναι ο Μπιλ Κόσμπι

Ο αγαπημένος κωμικός της Αμερικής τη δεκαετία του '80, γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το 1937. Διακρίθηκε αρχικά στο είδος της ζωντανής κωμωδίας ("stand-up"), και εμφανιζόταν σε διάφορα κλαμπ του Σαν Φρανσίσκο και αλλού, έως ότου συμμετάσχει σαν πρωταγωνιστής στο τηλεοπτικό σώου "I Spy".

Αργότερα δημιούργησε το δικό του, δημοφιλές σώου "The Bill Cosby Show", με το οποίο έγινε παγκόσμια γνωστός. Ήταν ένας από τους κυριότερους παρουσιαστές της παιδικής τηλεοπτικής σειράς "The Electric Company", δημιουργώντας επίσης, την εκπαιδευτικού τύπου εκπομπή (καρτούν) "Fat Albert and the Cosby Kids", με θέμα μια παρέα νεαρών φίλων που μεγαλώνουν στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 ο Κόσμπι δημιούργησε και πρωταγωνίστησε στο εμβληματικό σώου "The Cosby Show", που διήρκεσε οκτώ τηλεοπτικές σεζόν, από το 1982 έως το 1992. Η εκπομπή ήταν πρώτη σε ακροαματικότητα στο είδος της επί πέντε συνεχόμενα έτη.

Η σειρά αποτύπωνε με επιτυχή τρόπο τις εμπειρίες και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των μελών μιας οικογένειας Αφροαμερικανών. Πρωταγωνίστησε επίσης στο "Cosby from 1996 to 2000" και ήταν ο παρουσιαστής της σειράς "Kids Say the Darndest Things". Το 2002 ο λογοτέχνης Molefi Kete Asante τον συμπεριέλαβε στο βιβλίο του "The 100 Greatest African Americans".

Το 1976, ο Μπιλ Κόσμπι κέρδισε ένα διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Amherst της Μασαχουσέτης. Η διατριβή του αναφερόταν στη χρήση του σόου του "Fat Albert and the Cosby Kids", ως εκπαιδευτικού εργαλείου στο δημοτικό σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση