GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Ηλία Γκότση για τον παππού του που ξαφνιάζει

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2. Από την στιγμή που μπήκε στο reality επιβίωσης μάθαμε πολλά για τη ζωή του...

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2. Από την στιγμή που μπήκε στο reality επιβίωσης μάθαμε πολλά για τη ζωή του. Υπάρχει όμως και μια πληροφορία που την αποκάλυψε πρόσφατα και μας… ξάφνιασε.

Ο παππούς του ήταν διευθυντής στο Minion και όπως είπε θα ήθελε πολύ να το είχε προλάβει.

«Μεγάλωσα στου Παπάγου και συνεχίζω να μένω εκεί. Τη γειτονιά μου την αγαπώ, γιατί εκεί είναι όλες μου οι αναμνήσεις, τα παιδικά μου ξέγνοιαστα χρόνια. Είναι μια περιοχή γεμάτη πράσινο, ηρεμία και δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Από τη βεράντα του σπιτιού μου μπορώ να δω όλη την Αθήνα.

Από την Αθήνα της παιδικής μου ηλικίας μου λείπει η παιδική μου ηλικία. Αυτό που αγαπώ να κάνω στην πόλη είναι να πηγαίνω για τρέξιμο το απόγευμα, μέχρι να πέσει ο ήλιος.

Θα ήθελα να μην υπήρχε κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Η πόλη το φθινόπωρο θυμίζει σχολείο. Χαίρεσαι που βλέπεις τους φίλους σου και οι προκλήσεις ξεκινούν, αλλά, βασικά θα προτιμούσες να είσαι ακόμα διακοπές. Δεν έχω γίνει ακόμα καλός στο instagram, αλλά η φωτογραφία που έχω τραβήξει στην Αθήνα και έχει τα περισσότερα likes είναι στην οδό Πιττάκη.

Για ένα ρομαντικό ραντεβού θα πήγαινα στον Λυκαβηττό. Θα ήθελα να έχω προλάβει το Minion στα '80s, όσο ήταν διευθυντής ο παππούς μου. Από φωτογραφίες που έχω δει, πρέπει ή Ομόνοια τότε να ήταν μαγική» τόνισε στο Down Town.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση