GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Καμμένος θεατρινίζει στο θέμα των Σκοπίων - Τι είπε για τους βουλευτές που αποχώρησαν από την Ένωση Κεντρώων - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Καμμένος παίζει με τον εαυτό του και κάνει κάτι ανάρμοστο. Στο θέμα των Σκοπίων θεατρινίζει και λέει "θα πάμε μέχρι τέλος ...

«Ο Καμμένος παίζει με τον εαυτό του και κάνει κάτι ανάρμοστο. Στο θέμα των Σκοπίων θεατρινίζει και λέει "θα πάμε μέχρι τέλος με τον Τσίπρα, αλλά από την άλλη λέει πότε θα ρίξω την κυβέρνηση". Υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου και θα το πληρώσει ακριβά στις εκλογές. Εκτός και αν μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι θα διασωθεί στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ.

«Ο Μητσοτάκης το πρώτο πράγμα που είπε είναι ότι θα φέρουμε την ενισχυμένη αναλογική εάν κερδίσω τις εκλογές. Ξέρει ότι ποτέ δεν θα πάρει 50+1 και σου λέει ας πάρω μπόνους. Ο Καραμανλής όταν γύρισε από το Παρίσι πήρε 220 ενώ έπρεπε να έχει 159. Όσο πάμε προς την αναλογική σεβόμαστε τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Δεν είναι στο χέρι της Ελλάδος να μετατεθεί η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα παίρνουν όλα, ταυτότητες, ΝΑΤΟ, όλα τα παίρνουν. Στο τέλος θα πουν 70%-80% ναι στη συμφωνία. Εμείς δεν μπορούμε να καθυστερούμε τη συμφωνία. Πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Βουλή και τότε θα καταλάβει ο Καμμένος ότι δεν προδίδει μόνο ο Τσίπρας».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ2

Για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών: Που ξέρω εγώ ότι αυτός που μου κάνει υποκλίσεις μετά θα βγει φίδι; - ΒΙΝΤΕΟ

«Η προδοσία είναι ελληνικό φαινόμενο. Το 1965 τον Γεώργιο Παπανδρέου που είχε 170 έδρες τον πρόδωσαν 72 βουλευτές. Ήταν βλάκας και τους είχε βάλει; Απλά η συνωμοσία των ανακτόρων, της ΕΡΕ και των Αμερικανών εξαγόρασε βουλευτές. Έτσι έγινε η πτώση της κυβέρνησης του. Έτσι έγινε η κυβέρνηση αντιπολίτευσης με προδότες. Δεν ήμουν μπροστά στην εξαγορά. Εξαγορά μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρεις υπουργείο, μπορεί να σου υποσχεθούν ότι και να μη βγεις θα σε βάλουμε στα ΕΛΤΑ, ή θα προσπαθήσουμε με τις τοπικές επιτροπές να σου βάλουμε σταυρούς. Είναι πολλοί τρόποι που μπορούν να γίνουν οι δολοπλοκίες στο καφενείο της Βουλής» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, του Γιώργου Καρράκαι τουΓιώργου Κατσιαντώνη.

«Η προδοσία εγγυάται στο ότι είχαν εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων με λίστα, πολλούς δεν τους ήξερε ο κόσμος και αυτοί σήκωσαν κεφάλι και έφυγαν. Το έντιμο θα ήταν να παραδώσουν την έδρα τους και να πάνε σε άλλο κόμμα μετά τις εκλογές. Παίρνοντας την έδρα κλέβουν την περιουσία των εννέα εδρών 40 ετών αγώνα. Προδόθηκε ο κόσμος που ψήφισε την Ένωση Κεντρώων. Δεν υπάρχει τρόπος να διασφαλίσεις εντελώς ότι δεν υπάρχουν προδότες. Ο άνθρωπος έχει και την κακή του όψη. Το ευχάριστο τώρα είναι ότι οι εκλογές θα έχουν σταυρό. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην τοπική κοινωνία. Που ξέρω εγώ το κεφάλι του άλλου, όταν έρχεται και με τρεμάμενο χέρι μου κάνει υποκλίσεις; Που ξέρω εγώ ότι μετά από λίγους μήνες θα βγει φίδι», είπε.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ2

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση