GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε η ηθοποιός του "Λούνα Παρκ" Κάτια Αθανασίου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε χ...

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Κάτια Αθανασίου ήταν ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης, αδελφή της ηθοποιού Μαργαρίτας Αθανασίου. Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Λούνα παρκ», ερμηνεύοντας την «Τούλα» με τη γνωστή ατάκα «πέντε κρίκοι ένα τάλιρο».

Ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη, ο οποίος πέθανε το 2015 και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έγινε γνωστή μέσω του φίλου της Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Συντετριμμένος

Μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη Κάτια Αθανασίου. Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου ήμουν σε διακοπές και ήξερα ότι θα φύγει και έφυγα χωρίς να πω στους συναδέλφους μου τίποτα... Η κηδεία της θα γίνει αύριο τρίτη 4 του μηνός Σεπτεμβρίου στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα... Κάτια μου Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο Θα μου λείψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση