GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλντερ Λόπες στ' αποδυτήρια υποβασταζόμενος από τον Λαμπρόπουλο

Η επιβλητική έκτος έδρας νίκη (0-3) της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Έλ...

Η επιβλητική έκτος έδρας νίκη (0-3) της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες.
Ο 29χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ, για τον οποίον η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού, υπέφερε στο τέλος της αναμέτρησης.
Μάλιστα, ανέβηκε και κατέβηκε τα σκαλιά των αποδυτήριων του "Γεντί Κουλέ" υποβασταζόμενος από τον συμπαίκτη του, Βασίλη Λαμπρόπουλο.
Εντολή Μελισσανίδη για Λόπες: «Ανανεώστε άμεσα το συμβόλαιό του»
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και αφού έγινε γνωστό το μέγεθος της ζημιάς του Ισπανού μπακ, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και του ζήτησε να μεταφέρει στον Λόπες πως σύσσωμη η ΑΕΚ είναι στο πλευρό του.
Μάλιστα, έδωσε εντολή προκειμένου να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιό του. Πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει έμπρακτα την στήριξη της ομάδας στον παίκτη και είναι συνέχεια ανάλογης στάσης που υπήρξε στο παρελθόν σε περιπτώσεις αντίστοιχων τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση