GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντικαταστάθηκε επόπτης εν ώρα αγώνα λόγω… μέθης

Δεν είναι λίγες φορές, που οι διαιτητές μιας αναμέτρησης κλέβουν την παράσταση με τις αποφάσεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, τα... ...

Δεν είναι λίγες φορές, που οι διαιτητές μιας αναμέτρησης κλέβουν την παράσταση με τις αποφάσεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, τα... σφαλτσοσφυρίγματα δεν οφείλονται σε κακή εκτίμηση μιας φάσης, αλλά στο... αλκοόλ που έχουν καταναλώσει. Σαν σήμερα, το 1999, ο Ρώσος διαιτητής Σεργκέι Κουσαίνοφ, καθώς και οι τρεις βοηθοί του που είχαν ορισθεί να διευθύνουν τον αγώνα Χάποελ Χάιφα-Μπριζ για το Κύπελλο UEFA, βρέθηκαν μεθυσμένοι και αντικαταστάθηκαν με τυπικές διαδικασίες από τη διοργανώτρια αρχή.
Το 2008, ο Λευκορώσος διαιτητής, Σεργκέι Σμόλικ, ο οποίος σημειωτέον είχε αναδειχθεί καλύτερος διαιτητής της χώρας ένα χρόνο νωρίτερα παίρνοντας μάλιστα το σήμα του διεθνή διαιτητή, εμφανίστηκε στο γήπεδο τύφλα στο μεθύσι. Όπως ήταν φυσικό το Ναφτάν Νοβοπολότσκ με την Βιτέμπσκ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο διαιτητής ήταν τόσο... σουρωμένος που έγινε αντιληπτός από τους θεατές που βρίσκονταν στις κερκίδες. Ο Σμόλικ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα σφυρίζοντας από το κέντρο, αφού δεν ήταν σε θέση να τρέξει.
Το 2016, στην αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας με την Μπρίμπραμ για το τσεχικό πρωτάθλημα, ο τέταρτος διαιτητής έφτασε μεθυσμένος στο γήπεδο με αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου, για να τον πάνε στα αποδυτήρια.
Πριν από τρία 24ωρα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Βίγια Βαλέρια με την Καμπίγιο για τις μικρές κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος, ένας εκ των βοηθών διαιτητών μύριζε τόσο πολύ αλκοόλ που γρήγορα έγινε αντιληπτός από παίκτης και θεατές. Στο ημίχρονο αποφασίστηκε να υποβληθεί σε... αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ. Τη θέση του πήρε ο τέταρτος διαιτητής και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση