GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παχατουρίδης: Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σχετικά με το θέμα της παραπομπής του σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση ...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σχετικά με το θέμα της παραπομπής του σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες, όπου μιλά για στοχοποίησή του ενώ απευθύνει μήνυμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παχατουρίδη:
Εν αρχή… προεκλογικών εξαγγελιών και ανακοινώσεων, οι γνωστοί-άγνωστοι «κύκλοι» αποφάσισαν να στοχοποιήσουν εμένα.
Επειδή οι αιρετοί οφείλουμε «τα εν οίκω... εν Δήμω», θα παραθέσω μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που παρέλειψαν να «αναπαράγουν»:
1. Ο ορκωτός ελεγκτής που όρισε η ίδια η Βουλή και διενήργησε τον έλεγχο, αποφαίνεται ρητά:
«Θα πρέπει όμως να τονίσουμε, ότι στο χρονικό αυτό διάστημα (2007-2015), δεν επήλθε αύξηση της περιουσίας του κ. Παχατουρίδη, η οποία να μη δύναται να αιτιολογηθεί συνολικά, από τα δηλούμενα εισοδήματά του και το προϊόν του ληφθέντος από τη Eurobank Εργασίας δανείου».
2. Ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που επελήφθη του θέματος, αποφαίνεται ότι: «δεν προκύπτουν τα απαιτούμενα στοιχεία, για να ασκηθεί αίτηση καταλογισμού από τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας».
3. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών, που έκανε απαλλακτική πρόταση προς το Συμβούλιο, διαπιστώνει ότι: «Εκ των αντιγράφων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από το έτος 2002, πριν αναλάβει Δήμαρχος, μέχρι και το έτος 2017, υπερκαλύπτει το σύνολο των ανευρεθέντων ποσών, καθώς και των εταιρικών μεριδίων».
4. Η ίδια η Τράπεζα αναφέρει: «η εκταμίευση του δανείου ήταν σύμφωνη με τους κανόνες ορθής τραπεζικής πρακτικής, που διέπουν την χορήγηση των δανείων».
Όλα, μα όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα εισοδήματα, τα δικά μου και της συζύγου μου, ήσαν κανονικότατα δηλωμένα στις ετήσιες φορολογικές μας δηλώσεις και στις δηλώσεις περιουσιακής μας κατάστασης (Ε-9) και όλα δικαιολογούνται πλήρως, από τα δηλωμένα και φορολογημένα ετήσια εισοδήματά μας.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην τελική και ουσιαστική κρίση της δικαιοσύνης και
Ας λάβουν επιτέλους κάποιοι το μήνυμα:
Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση