GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Άμεσα η επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας - ΒΙΝΤΕΟ

Από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει η καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρωθυπο...

Από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει η καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ, επισημαίνοντας την επιμονή του Πάνου Καμμένου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του στο Militaire.gr εξήγησε πώς θα δοθούν τα χρήματα και πόσα θα πρέπει να αναμένουν οι στρατιωτικοί ανάλογα με τον βαθμό τους. Η επιστροφή αναδρομικών αφορά- όπως είπε -και όλους τους απόστρατους.

"Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους”, τόνισε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας ότι ότι η καταβολή τους “θα αρχίσει άμεσα” και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθούν σε βάθος διετίας όπως είχε γίνει με τα πρώτα αναδρομικά δυο ετών . “Εμείς θα δώσουμε αναδρομικά 4 ετών πολύ γρηγορότερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ο΄τι μέχρι το τέλος της τετραετίας “θα ‘χει προγραμματίσει την παράδοση οικιών που θα καλύπτουν το 90% των στεγαστικών αναγκών των στελεχών των ΕΔ”.

Τέλος, ανακοίνωσε τον εκσυγχρονισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και την ίδρυση μαιευτικής και παιδιατρικής διακλαδικής κλινικής.

Πηγή: militaire.gr

1 σχόλιο

  1. ΘΕΜΑ:... ΜΝΗΜΟΝΙΑ for next 99 years - ΔΕΘ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" - ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!


    ... μήπως έτσι με τα "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑ" ΌΤΙ... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΕΛΛΑΔΑ";;;;

    ΔΙΟΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΝΗΜΙΑ"!!!!!

    Γιαυτό Άλλωστε "ΔΙΝΟΥΝ" ΈΤΣΙ ΑΠΛΟΧΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με Μακεδονική Γλώσσα/Εθνότητα κ.α. ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ!!!

    Εντέλη ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ "ΕΓΩ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΞΑ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ";;;

    ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΕΛΛΗΝ" ή ΌΧΙ... ΌΤΑΝ ΔΩ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΑΔΑ!!!

    ΌΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ "ΔΑΥΤΟΙ" ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ... ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΜΕ "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ"!!!

    ... ΓΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΓΜΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΜΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση