GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γερμανού αποκαλύπτει την κόντρα της με τη Βαλαβάνη και το παρασκήνιο της συνεργασίας τους - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνεργασίας της με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την κόντρα που είχαν στο παρελθόν και η...

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνεργασίας της με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την κόντρα που είχαν στο παρελθόν και η Ευρυδίκη με τη σειρά της μιλά στην κάμερα του Happy Day για τη διαμάχη που είχαν και πως αυτή εξελίχθηκε σε συνεργασία.

Η Ναταλία δεν δίστασε να πει on camera: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με την Ευρυδίκη γιατί όταν ήταν στο Survivor, στο twitter την περνούσα γενεές δεκατέσσερις, οπότε είναι ωραίο πώς τα φέρνει η ζωή… Πώς τα κατάφερα και συνεργάστηκα μαζί της; Με την ειλικρίνεια… Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, της είπα δεν σου έχω εξηγηθεί και πολύ ωραία, δεν ήμασταν τότε σε πολύ καλές φάσεις, της έκανα την πρόταση και της είπα πόσο πολύ την ήθελα και δέχτηκε… Η πρόταση του Alpha ήταν πολύ δελεαστική».

Από τη μεριά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε: «Η Ναταλία είναι η Ναταλία δε θέλει και πολύ… Περάσαμε από μία περίεργη στιγμή, αλλά η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος που παραδέχεται τα λάθη του… ταιριάξαμε απόλυτα…»!

Δείτε το βίντεο;

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση