GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημακοπούλου: Περιμένουμε απαντήσεις για την παραίτηση του Γιώργου Κρικρή

«Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει τα καθήκοντά του πριν 10 μέρες ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Κρικρής και...

«Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει τα καθήκοντά του πριν 10 μέρες ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Κρικρής και παραιτήθηκε αμέσως αφήνοντας υπαινιγμούς για το περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να εργαστεί, το οποίο δεν προσφέρεται για "φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις» τονίζει σε ανακοίνωση της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. «Περιμένουμε απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό» καταλήγει η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Κρικρής ανακοίνωσε την παραίτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Ασχολούμαι με τα κοινά επειδή δεν φοβάμαι την ευθύνη και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι, η γενιά της κρίσης, είμαστε πρώτα απ’ όλα υπεύθυνοι γι’ αυτά που δεν τολμούμε να κάνουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κρικρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση