GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Το ‘’όλα στο φως’’ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σημαίνει ‘’όλα στις καλένδες’’

"Σοβαρές υπόνοιες ότι προσπαθούν να καλυφθούν οι ευθύνες κυβερνητικών παραγόντων, γεννά η ωμή και αιφνιδιαστική παρέμβαση της...

"Σοβαρές υπόνοιες ότι προσπαθούν να καλυφθούν οι ευθύνες κυβερνητικών παραγόντων, γεννά η ωμή και αιφνιδιαστική παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, να μπλοκάρει την ανεξάρτητη και κατεπείγουσα εισαγγελική διερεύνηση για το πρωτοφανές εθνικό έγκλημα στο Μάτι" αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

"Λίγο πριν απαγγελθούν κατηγορίες και αποσταλούν κλήσεις για εξηγήσεις σε υπευθύνους της Περιφέρειας, των Δήμων, της Πυροσβεστικής, της ΕΛΑΣ, του Λιμενικό και προφανώς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Προστασίας του πολίτη, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε να παγώσει τα πάντα. Η κοινωνία και πρωτίστως οι συγγενείς των θυμάτων ζητάνε Δικαιοσύνη. Κάθε μεθόδευση για την καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης θα βαρύνει όχι μόνο την ηγεσία των δικαστικών σωμάτων αλλά πρωτίστως τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ".

Για το ίδιο θέμα ο εκπρόσωπος του Τομέα Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος δήλωσε: "Σοβαρότατη απόδειξη για τις βαριές ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕλ αποτελεί η ωμή και απροκάλυπτη αιφνιδιαστική παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, να μπλοκάρει την ανεξάρτητη και κατεπείγουσα εισαγγελική διερεύνηση για το πρωτοφανές εθνικό έγκλημα στο Μάτι, ακριβώς λίγο προτού απαγγελθούν προσωποποιημένες κατηγορίες και αποσταλούν κλήσεις για εξηγήσεις σε υπευθύνους από Περιφέρεια, Δήμους,Πυροσβεστική, ΕΛΑΣ, Λιμενικό και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ορρωδούν ούτε μπροστά στην εκατόμβη των 99 νεκρών συνανθρώπων μας. Οι συγγενείς των θυμάτων που ζητάνε Δικαιοσύνη μπορούν να περιμένουν… Το ‘’όλα στο φως’’ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σημαίνει ‘’όλα στις καλένδες’’. Τόσο κυνικά, τόσο απροκάλυπτα…".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση