GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν

Περίπου δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έκαναν επίθεση, νωρίς το πρωί, στην πρεσβεία του Ιράν, στην οδό Στρατηγού Καλ...

Περίπου δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έκαναν επίθεση, νωρίς το πρωί, στην πρεσβεία του Ιράν, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη, στο Παλαιό Ψυχικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές, που επέβαιναν σε μηχανές, πήγαν έξω από την πρεσβεία, λίγο μετά τις 6:00, πέταξαν μπουκάλια με μπογιές, προκάλεσαν φθορές στο κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού και αμέσως μετά έφυγαν. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον.
Σημειώνεται, ότι σχετική ανάρτηση για την επίθεση έκανε μέλος του "Ρουβίκωνα" στο facebook.
Βίντεο από την επίθεση δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Ρουβίκωνα, ενώ σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του σημειώνουν:
"Λίγες μέρες πριν το Ιρανικό θεοκρατικό καθεστώς εκτέλεσε με αργό απαγχονισμό τρεις Κούρδους επαναστάτες συνεχίζοντας μια μακριά γραμμή ωμής καταστολής που ξεκινάει από την Ισλαμική πειρατεία στην κοινωνική επανάσταση του Ιραν το 1979 και φτάνει στο σήμερα μετρώντας δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες εκτελεσμένους, κατά κύριο λόγο αριστερούς και κομμουνιστές".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση