GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρα μηδέν για τους δύο υπόπτους στην υπόθεση Λαγούδη - "Ξέρουμε ποιοι είναι" λέει η οικογένεια

Ακλόνητα στοιχεία που θεωρούν ότι ενοχοποιούν δύο άνδρες για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη υποστηρίζουν πως έχουν στα χέρια του...

Ακλόνητα στοιχεία που θεωρούν ότι ενοχοποιούν δύο άνδρες για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη υποστηρίζουν πως έχουν στα χέρια τους οι συγγενείς της 44χρονης χήρας από την Κατοχή, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο τον περασμένο Ιανουάριο μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας. "Ξέρουμε ποιοι είναι οι ύποπτοι της δολοφονίας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.

Οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση που συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αναμένεται να είναι ραγδαίες ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Η ανακρίτρια που καλείται να προσωποποιήσει τις κατηγορίες, θα "ξεσκονίσει" τις καταθέσεις των εμπλεκόμενων προσώπων, καλώντας τα εκ νέου στο γραφείο της, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει νέο κύκλο ερευνών από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 44χρονης θεωρεί ύποπτους δύο άνδρες από το φιλικό περιβάλλον της. Ο πρώτος μπήκε στο μικροσκόπιο των Αρχών λόγω της στενής σχέσης που διατηρούσε με την άτυχη γυναίκα και είχε κληθεί επανειλημμένα να δώσει κατάθεση. Ο δεύτερος ύποπτος, ηλικίας περίπου 55 χρονών, προέρχεται και αυτός από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης μητέρας και φέρεται να ήταν μαζί της και με τον άλλο άνδρα τη μοιραία μέρα στη λίμνη Τριχωνίδα.

"Εγώ θεωρώ ότι μπλέξαμε οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αισθηματικά και κάπου υπήρξε αδιέξοδο...", ανέφερε με νόημα ο κ. Ταουξής, συμπληρώνοντας πως η οικογένεια της 44χρονης θα δώσει στην ανακρίτρια όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει εδώ και εννέα μήνες.

"Υπάρχουν δεκάδες καταθέσει που δείχνουν πού πρέπει να κατευθυνθεί η έρευνα του αρμόδιου ανακριτή και να ασχοληθεί με συγκεκριμένα πρόσωπα", τόνισε.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για τον θάνατο της αγαπημένης τους. Εκτός από μηνύσεις, σκέφτονται να καταθέσουν και αγωγές διεκδικώντας αποζημίωση. Ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη δήλωσε στο Ionion fm, για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις: "Είναι η δικαίωση όλων όσοι πίστεψαν από την αρχή ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος δεν είχε κανέναν λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του". Και πρόσθεσε ότι από την αδελφή του θυμάται "το υπέροχο χαμόγελό της, την αγνή ψυχή της και τη δύναμη να προχωρά με χαρά και όρεξη για ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση