GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Παιδείας

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταβαίνει εκτάκτως λόγω της μεγάληςφωτιάςπου προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στη φοιτητική εστία, αύριο...

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταβαίνει εκτάκτως λόγω της μεγάληςφωτιάςπου προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στη φοιτητική εστία, αύριο, Δευτέρα, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων και άλλους φορείς της πόλης. Αμέσως μετά θα ανακοινώσει μέτρα για την άμεση βοήθεια στους φοιτητές που επλήγησαν, για τη στέγασή τους και την αποκατάσταση των καταστροφών στις εστίες του Πανεπιστημίου.

Με εντολή του Υπουργού, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τις αρχές του Ιδρύματος, έχει ήδη μεταβεί στην Κρήτη κλιμάκιο του Ιδρύματος Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης, που διαχειρίζεται ζητήματα φοιτητικής μέριμνας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Ζέρβα προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης και να συνδράμει στο έργο των πρυτανικών αρχών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr στο Ηράκλειο αναμένεται να έρθει ο εκπρόσωπος της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

«Από το πρωί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είχαν ενημερωθεί για την φωτιά στο Πανεπιστήμιο. Το έργο της κατάσβεσης προχωράει κανονικά από την πυροσβεστική και πλέον βρίσκεται σε ύφεση. Για την φωτιά έχει ενημερωθεί και η γενική γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας που κατεβαίνει στο Ηράκλειο», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαμπρινός ενώ τόνισε ότι ως προς τους φοιτητές θα υπάρξει φροντίδα για την φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση