GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Μην πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας

“Ο Πρωθυπουργός δήλωσε στην Θεσσαλονίκη, ότι είναι η πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια που η χώρα θα έχει το δικό της σχέδιο, μετά τ...

“Ο Πρωθυπουργός δήλωσε στην Θεσσαλονίκη, ότι είναι η πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια που η χώρα θα έχει το δικό της σχέδιο, μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Είναι η μισή αλήθεια, που είναι χειρότερη από το ψέμα” αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

“Θα πρέπει να πει ολόκληρη την αλήθεια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022, 2,2% μέχρι το 2060 και υπερταμείο για 99 χρόνια”, σημειώνεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει:

“Μην πανηγυρίζει λοιπόν ο κ. Τσίπρας, η χώρα χρειάζεται συνεννόηση κανείς δεν μπορεί μόνος του, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης, χρειαζόμαστε μεγάλη κυβέρνηση 240 βουλευτών για να διαπραγματευτούμε με τους δανειστές ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση